Παρουσίαση ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου

Σε πάρα πολύ καλό κλίμα, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολικής μας μονάδας, η παρουσίαση ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, του Citroen Ami. Μέσα από την παρουσίαση αυτή δόθηκε η δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, να γνωρίσουν από κοντά, ένα σύγχρονο ηλεκτρικό όχημα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του καθώς και την λειτουργία του.

20231101 104249

Την παρουσίαση παρακολούθησαν στο χώρο του αμφιθεάτρου, ο Διευθυντής, μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου «ΖΗΝΩΝ» καθώς και μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου μαζί με την Διευθύντρια και τις Δασκάλες.

Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο κ. Γεώργιος Μ. Βενιέρης ΠΕ 82 Μηχανολόγος Μηχανικός, εκπαιδευτικός της σχολικής μας μονάδας, ο οποίος μεσολάβησε και για την παραχώρηση – χορηγία του οχήματος στο σχολείο μας,  από την εταιρεία Citroen ΩΜΕΓΑ Ελλάς.

imageedit 14 7596833238

Η παρουσίαση έλαβε χώρα και στις εγκαταστάσεις του 1ου ΕΚ Ανατολικής Αττικής και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, την εταιρεία Citroen ΩΜΕΓΑ Ελλάς για την χορηγία του οχήματος, τον εκπαιδευτικό του σχολείου μας, κ. Γεώργιο Μ. Βενιέρη για την πρωτοβουλία αυτή καθώς και για την παρουσίαση του οχήματος, όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή αυτής της παρουσίασης, Διευθυντές, Υποδιευθυντή, Εκπαιδευτικούς, Μαθητές και τέλος όλους όσους παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την παρουσίαση αυτή.

Posted in Δράσεις.